Je kan met heel je bedrijf in Floriday werken. Als je met meerdere collega's in Floriday actief bent, kunnen we ons voorstellen dat je rechten wilt uitdelen. Zo bepaal je zelf welke collega bij welk onderdeel in Floriday kan.

In dit artikel leggen we daarom uit hoe je nieuwe collega's in Floriday uitnodigt en hoe je specifieke permissies aan die collega's toewijst.

Collega's uitnodigen

Klik rechtsboven op je bedrijfsnaam en daarna op Instellingen.

Klik nu op het tabblad Collega's en gebruik. Hier zie je het huidige overzicht van collega's die in je Floriday account actief zijn. Hou er rekening mee dat alleen het hoofd-account van een account andere collega's kan uitnodigen en permissies kan toewijzen. Het hoofdgebruiker herken je aan het label in het groen.

Mocht er geen hoofd-account aanwezig zijn, neem dan even contact op met het Floriday support team. Zij kunnen er voor zorgen dat één van de aanwezige collega's hoofd-account wordt.

In dit geval is Ted hoofd-account en kan hij collega's uitnodigen. Dit zie je aan de groene knop Collega uitnodigen aan de rechterzijde. Klik op deze knop en voer daarna het e-mailadres en de naam van je collega in. Klik dan op Uitnodiging versturen.

Er wordt dan een e-mail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres. Daarin staat een link, waarmee de nieuwe collega zijn gebruiker op Floriday kan activeren. Zodra de gebruiker is geactiveerd, kun je als hoofd-account permissies toewijzen aan die collega. Hoofd-accounts hebben van zichzelf al overal toegang toe, dus hier kun je geen permissies van instellen.

Permissies toewijzen

Zodra je collega's hebt uitgenodigd, kun je dus als hoofd-account permissies uitdelen. Dit houdt in dat je zelf kan beslissen welke collega in welk deel van Floriday mag werken.

Dit doe je in het scherm Collega's en gebruik. Klik hier rechts van de collega op de drie puntjes en daarna op Permissies.

Op de volgende pagina kun je naar wens aan- of uitvinken waar de collega in Floriday mag werken. Om dit te doen, klik je simpelweg op één van de onderdelen en vink je het vakje aan of uit. Je hoeft de wijzigingen niet op te slaan, dit wordt direct opgeslagen.