Met een aanbieding maak je op een snelle en eenvoudige manier aanbod voor klanten. Aanbiedingen hebben een flexibele geldigheid en kunnen voor meerdere klanten tegelijkertijd worden gemaakt.

Er is ook een speciale kortlopende aanbieding: De inkooptip.
De inkooptip is altijd 3 uur geldig en wordt uitgelicht in Mijn winkel voor klanten/kopers.

Bekijk in de onderstaande video hoe je een inkooptip kunt aanmaken en versturen naar een koper.

Op deze pagina wordt het volgende onderdeel uitgelegd:

Hoe maak je een aanbieding of inkooptip?

Ga in Floriday naar Aanbod > Directe verkoop > Aanbiedingen en klik op de groene button 'Nieuwe aanbieding'.

Geef aan of je een inkooptip of aanbieding wilt maken.

Een inkooptip is standaard 3 uur geldig en maar beschikbaar voor 1 klant. Wil je een langlopende aanbieding maken? Dan kun je zelf de periode selecteren. Bij de periode maak je dus de keuze tussen een langlopende aanbieding (flexibele periode naar invulling voor meerdere klanten) of een inkooptip (3 uur geldig voor één klant).

Kies voor welke klant je de inkooptip of aanbieding wilt maken.

Je kunt nu bij de aanbieding kiezen voor aftellende voorraad of beschikbaarheid op basis van catalogusprijzen.
1: Geef aan dat je bijvoorbeeld 1000 stuks hebt en we tellen richting 0 bij iedere bestelling.
2: Of je geeft aan dat de koper kan zien dat je 1000 stuks hebt. We tellen niet af, maar je kunt door middel van het schuifje de beschikbaarheid volgen.

Klik rechtsonder op 'artikelen toevoegen'. Selecteer de artikelen die je wilt aanbieden en klik op 'bevestigen'.

Geef aan hoeveel fusten je wilt aanbieden en bepaal de prijs voor de artikelen.

Klik op Geavanceerde opties om de valuta, referentie en leverperiode in te stellen. Door de leverperiode in te stellen is het mogelijk om nu aan aanbieding aan te maken en deze later te leveren. Deze optie is optioneel.

Wanneer je bovenstaande gegevens goed hebt ingevuld is je aanbieding of inkooptip klaar. Klik rechtsboven op de button 'Opslaan' en de aanbieding of inkooptip wordt verstuurd naar de gekozen klant(en).