Met een aanbieding maak je op een snelle en eenvoudige manier aanbod voor klanten. Aanbiedingen hebben een flexibele geldigheid en kunnen voor meerdere klanten tegelijkertijd worden gemaakt.

Er is ook een speciale kortlopende aanbieding: De inkooptip.
De inkooptip is altijd 3 uur geldig en wordt uitgelicht in Mijn winkel voor klanten.

Hoe maak je een aanbieding of inkooptip?

Stap 1: Ga in Floriday naar Directe verkoop > Aanbiedingen en klik op de groene button 'Nieuwe aanbieding'.

Stap 2: Geef aan voor welke klant(en) deze aanbieding of inkooptip bedoeld is.

Een inkooptip is standaard 3 uur geldig. Wil je een langlopende aanbieding maken? Dan kun je zelf de periode selecteren. Bij de periode maak je dus de keuze tussen een langlopende aanbieding (flexibele periode naar invulling) of een inkooptip (3 uur geldig).

Stap 3: Klik rechtsonder op 'artikelen toevoegen'. Selecteer de artikelen die je wilt aanbieden en klik op 'bevestigen'.

Stap 4: Geef aan hoeveel fusten je wilt aanbieden en bepaal de prijs voor de artikelen.

Stap 5: Wanneer je bovenstaande gegevens goed hebt ingevuld is je aanbieding of inkooptip klaar. Klik rechtsboven op de button 'Aanbieden' en de aanbieding of inkooptip wordt verstuurd naar de gekozen klant(en).