Alle collectiesOntwikkelingen2024
Nieuwste ontwikkelingen augustus 2024

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van augustus 2024 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bereik van artikel aanbevelingen

In de tijdlijn wordt het bereik van je bericht nu ook getoond bij artikel aanbevelingen. Hier staat bijvoorbeeld.

Organisatie gebaseerde instellingen

Alle organisatie gebaseerde instellingen zijn nu samengevoegd tot het Organisatie tabje bij instellingen. Hier kan je nu dus ook je collega's en financiële afhandeling terugvinden.

Aanmaakdatum in commerciële partijlogboek

De aanmaakdatum van de partij wordt nu getoond in de eerste regel van het commerciële partijlogboek.

Prijzen instellen voor handmatige prijsgroep

Bij catalogusprijzen kan je nu via de multi-select ook gemakkelijk de prijzen voor een handmatige prijsgroep invullen. Dit doe je door de artikelen te selecteren en onderin bij de groene balk voor Snel instellen en vervolgens Handmatige prijsgroep prijzen instellen te kiezen. Hierbij kan je kiezen voor een vaste prijs, relatieve prijs of een prijs berekend op basis van de basisprijs.

Levergroep openen op mobiel

Het is nu ook mogelijk om een levergroep te openen op mobiel in het verkoopordersoverzicht.

Planning overzicht bij afroeporders

Het planning overzicht bij afroeporders is verbeterd. In dit overzicht zie je per artikel hoeveel er gepland is vanuit je contracten voor de gekozen periode. Ook zie je hoeveel je op al afgeroepen hebt én hoeveel je nog op voorraad hebt staan indien je met partijen werkt. Ook worden de nieuwe artikelgroepen hier getoond en zijn er wat extra filters toegevoegd. Lees hier meer over afroeporders en het planningsoverzicht.

Voorkeurstransporteur bij aanmaken van een afroeporder

De voorkeurstransporteur wordt nu ook automatisch ingevuld bij het aanmaken van een afroeporder. Deze transporteur moet je dan dus wel ingesteld hebben bij Instellingen > Voorkeuren.