Zodra je binnen Floriday een contract hebt afgesloten met een koper kun je afroeporders gaan plaatsen op dit contract. De koper kan afroeporders plaatsen, maar dit kun jij ook zelf in Floriday.

Hoe plaats je als kweker een afroeporder?

Stap 1: Ga links in het menu van Floriday naar Verkoop > Afroeporders en klik op 'Afroeporder toevoegen'.

Stap 2: Selecteer het contract waarop je wilt afroepen en kies of je wilt afroepen voor één dag (afroeporder) of voor meerdere dagen tegelijk (Afroepschema).

Stap 3: Vul de afleverinformatie in.

Stap 4: Vul in wat je aan de koper wilt leveren. Je kunt hier kiezen voor aantal fusten of aantal stuks. Je kunt in dit scherm de prijs nog aanpassen binnen de afgesproken bandbreedte en vervolgens vul je in hoeveel fusten je wilt leveren. Klik op 'Opslaan en afronden' om de afroeporder te plaatsen.

De afroeporder is nu afgerond en komt in het afroeporders overzicht te staan.