2022
Nieuwste ontwikkelingen week 46 2022

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 46 2022 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wensen van de routekaart delen

Het is mogelijk om wensen die jij op de routekaart gezet hebt te delen. Dit doe je door bij de wens rechts op de drie puntjes en op 'wens delen' te klikken. Vanuit hier kan je een linkje of een QR-code delen.

Wachtwoord eisen

Bij de wachtwoord eisen wordt nu ook getoond dat je gebruikersnaam, voornaam en achternaam niet voor mogen komen in je nieuwe wachtwoord.

Collectie van artikel afhalen

Bij de artikelen in de catalogus is het nu ook mogelijk om via snel instellen de collectie van een artikel af te halen.

Filteren op collecties op mobiel

In de catalogus kan je nu ook filteren op collecties op mobiel. Deze zit in de filter zijbalk bij alle andere filters.

Voorraadlocatie van de partij

In het af-tuin veilen aanbod scherm wordt nu ook de voorraadlocatie van de partij getoond.

Externe voorraad leveringen bewerken

Externe voorraad leveringen kunnen nu nog bewerkt worden voordat ze afgehandeld worden. Hierbij kan je het aantal fusten aanpassen dat je daadwerkelijk gaat leveren. Er wordt wel rekening gehouden met het aantal gereserveerde fusten, dat is nodig voor af-tuin veilen.

Decimale getallen bij prijsgroepen

Bij prijsgroepen kan je nu ook werken met decimale getallen voor percentuele kortingen en opslagen. Zo kan je nu bijvoorbeeld 7,5% korting geven aan je trouwe klanten.

Aanbod delen

Direct Bieden aanbod is nu ook te delen met kopers via linkjes. Een kweker kan voor al zijn huidige aanbod een link delen, of voor een specifieke aanbodsregel. Hier zit ook meteen de QR-code bij.

Commerciële factuur referentie
De commerciële factuur referentie is nu direct zichtbaar in het verkooporders overzicht.

Partijstickers printen
Het is nu ook mogelijk om partijstickers te printen bij ompakopdrachten.

Transporteur kiezen
Bij beide kloklevering flows kun je nu een transporteur kiezen. Deze is straks nodig voor de track-and-tracing ontwikkelingen.

Weigeren van een aanvraag
Bij het weigeren van een aanvraag is het nu verplicht om een reden mee te geven, anders weet de koper niet waarom zijn aanvraag is afgekeurd.

Opmerkingen bij een aanvraag
Eventuele opmerkingen die de koper bij een aanvraag heeft ingevuld worden nu ook getoond aan de kweker.