2022
Nieuwste ontwikkelingen week 42 2022

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 42 2022 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snelkoppelingen instellen

Via de dashboardsnelkoppelingen binnen de instellingen kan je nu ook een snelkoppeling naar het voorraad scherm instellen. Op deze manier kan je vanuit het dashboard direct naar het voorraad scherm.

Instellingen > Voorkeuren > Dashboard snelkoppelingen

Trending artikelen

Op het dashboard wordt nu ook getoond of jij deze week een trending artikel hebt in de Explorer. Ook zie je hierbij op welke plek (1, 2 of 3) jouw artikel staat.

Voorraadlocatie datum filter

De gekozen datum periode wordt nu ook lokaal onthouden bij het voorraadlocatie datum filter. Als je hier dus altijd de afgelopen 30 dagen wil zien, dan hoef je dit nu niet opnieuw te kiezen als je het scherm in gaat.

Indicatie afroeporders

Voor afroeporders is er nu ook een indicatie toegevoegd als deze niet automatisch goedgekeurd kon worden. Dit komt dan doordat het aantal stuks limiet in het contract al bereikt is. Nu is het duidelijker waarom een bepaalde afroeporder niet automatisch is doorgezet, terwijl dat wel in het contract ingesteld staat.

Briefnummers

De letters I, O en U worden nu niet meer gebruikt bij het genereren van briefnummers. De I kan namelijk op een één lijken en dus zorgen voor verwarring.