Beschikbaarheidsschuifje

Stel de beschikbaarheid van jouw artikelen in

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beschikbaarheid voor huidige en komende week

Door prijzen en aantallen in te vullen op Floriday, maak je aanbod aan voor kopers. Het kan voorkomen dat het artikel uitverkocht is. In dit geval kun je de beschikbaarheid voor de huidige en komende week uitzetten door middel van het beschikbaarheidsschuifje.

Ga in Floriday naar Aanbod > Directe verkoop > Catalogusprijzen.

Zet het artikel waarvoor je geen beschikbaarheid meer hebt uit.

Beschikbaarheid per klant

Als kweker kun je beschikbaarheidsfilters gebruiken om per artikel in te stellen voor welke kopers dit artikel wel of niet beschikbaar is.

Beschikbaarheid voor termijnprijzen

Het beschikbaarheidsschuifje heeft geen invloed op termijnprijzen. Om de beschikbaarheid van termijnprijzen uit te zetten, kun je het aantal stuks op 0 zetten.

Ga naar de betreffende week toe. En vul bij het aantal stuks 0 in of klik op het kruisje onder beschikbaarheid om het aantal stuks voor de geselecteerde week op 0 te zetten.

Meerdere artikelen tegelijk op 0 zetten

Wanneer je dit voor meerdere artikelen en/of meerdere weken op 0 wilt zetten, kun je dit ook snel instellen door middel van de functie termijnprijzen.

Selecteer de artikelen waarvoor je dit wilt instellen en klik op termijnprijzen.

Selecteer de weken waarvoor je het aantal 0 wilt instellen.

Selecteer vervolgens de artikelen en klik op Voorraad instellen.

Stel het aantal stuks in op 0 en klik op opslaan.

Klik vervolgens op opslaan om deze aantallen voor de geselecteerde weken in te stellen.

Beschikbaarheidsschuifje leidend

Wil je dat het beschikbaarheidsschuifje leidend is? Stel dan de orderperiode in op 1 week.