2022
Nieuwste ontwikkelingen week 20 2022

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 20 2022 in dit artikel.

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aantallen wijzigen in een gesloten week bij catalogusprijzen

Het is nu mogelijk om bij catalogusprijzen gewijzigde aantallen los op te slaan in een gesloten weeklijst, hierdoor kun je dus het aantal stuks wijzigen in een gesloten week. Prijzen in de gesloten week kunnen niet aangepast worden. Het invullen van prijzen die leeg zijn is nog wel gewoon toegestaan.

Bij wisselen van belading wordt handmatig ingevulde aantal stuks onthouden
Bij het aanmaken van een kloklevering wordt het handmatig ingevulde aantal stuks per fust nu onthouden als er van belading wordt gewisseld. Voorheen werd het ingevulde stuks per fust aangepast naar de nieuw gekozen belading, dit is nu aangepast.

Verkoopkanaal en verkoopkanaal-interface
Bij de verkooporder details wordt nu altijd het verkoopkanaal en de verkoopkanaal-interface getoond. Zo zie je dus duidelijk of iets via de schermen van Floriday of via de API is gekocht.

Commerciële factuur referentie

De commerciële factuur referentie wordt nu ook getoond in het verkooporder details dialoog.

Gekozen verzendlocatie duidelijker

De gekozen verzendlocatie wordt nu duidelijker getoond bij het aanmaken van een levering. Voorheen werd na het kiezen van de verzend- en afleverlocatie alleen de afleverlocatie getoond.

Commerciële factuur referentie

De commerciële factuur referentie bij het afhandelen van een directe order wordt nu ingesteld per belading. Deze referentie is uniek en zal gelden voor alle partijen op een ladingdrager. Je stelt hem, net als de service-code, in via de drie puntjes bij een partij op een ladingdrager.