Catalogus
Extra informatie
Land van herkomst instellen

Stel gemakkelijk het land van herkomst in en help de koper met de benodigde informatie

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige landen is het verplicht om het land van herkomst te vermelden bij het leveren van producten. In Floriday kun je dit gemakkelijk instellen, zodat de koper dit niet extra hoeft na te vragen.

In de onderstaande video laten we zien hoe je dit gemakkelijk voor meerdere artikelen tegelijk kunt instellen.

Hoe werkt het?

Ga naar de catalogus en selecteer de artikelen waarvoor je het land van herkomst wilt instellen. Je kunt hierbij het makkelijkste de weergave in een lijstweergave zetten. Door het bovenste vakje selecteren, selecteer je direct alle artikelen. Klik vervolgens op Snel instellen.

Kies voor Eigenschap instellen en selecteer vervolgens de eigenschap voor land van herkomst (S62). Vul het land van herkomst in. Je kunt deze ook direct instellen voor de varianten.