2022
Nieuwste ontwikkelingen week 13 2022

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 13 2022 in dit artikel.

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Splitsen en samenvoegen van partijen

(Aanbod > Voorraad)

Het splitsen en samenvoegen van partijen in de voorraad is nu voor iedereen beschikbaar. Wanneer je bij een partij op de 3 puntjes klikt krijg je de optie om deze partij in meerdere partijen te splitsen. En wanneer je meerdere partijen selecteert door middel van de selectievlakjes links voor het product krijg je de optie om deze partijen samen te voegen.

Termijnaanbod bestelperiode

(Aanbod > Directe verkoop > Catalogusprijzen)

Als kweker kun je bij het termijnaanbod instellen of dit aanbod nu al besteld mag worden of bijvoorbeeld 2 weken van tevoren. Je kunt nu dus de bestelperiode van het termijnaanbod bepalen op deze manier.

Veilen van partijen vanuit een externe voorraadlocatie

Het is nu mogelijk om met de vernieuwde klokschermen partijen te veilen die op een externe voorraadlocatie staan.

Service code in CSV toegevoegd

De service code is toegevoegd aan het CSV bestand dat je kunt downloaden bij de verkooporders.