Nieuwe functies in Floriday 🎁
Stel gemakkelijk prijzen in voor de lange termijn

Aanbod | Directe verkoop | Catalogusprijzen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je in Floriday met catalogusprijzen werkt, kun je gemakkelijk de prijzen overnemen van de week ervoor. Als producten meerdere weken dezelfde prijs hebben, dan kan je dit ook gemakkelijk invullen, namelijk door middel van het invullen van termijnprijzen.

In de onderstaande video laten we kort zien hoe het werkt:

Hoe werkt het?

Ga naar Aanbod > Directe verkoop > Catalogusprijzen.

Selecteer de artikelen waarvoor je de prijs vooruit wilt invullen en klik op Termijnprijzen.

In dit overzicht kun je aangeven in welke weken je dezelfde prijs wilt tonen. Dit doe je door alle weken te selecteren waarvoor je de prijs wilt instellen en vervolgens de prijs in te vullen.

Door op opslaan te klikken wordt de prijs ingevuld voor al die weken. Zo kun je op een snelle manier de prijzen vooruit invullen.