2021
Nieuwste ontwikkelingen week 42 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 42 2021 in dit artikel.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het snel instellen van eigenschappen, via het toverstafje in de catalogus, zijn nu multi-select checkboxes toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk een eigenschapwaarde voor meerdere artikelen instellen of verwijderen.

Catalogus- en partijprijzen

Het is nu mogelijk om prijzen procentueel te verhogen of te verlagen in plaats van met een bedrag.

Partijfoto's

Wanneer je zoekt in de galerij van de partijfoto's, kun je nu ook zoeken op referentienaam van de foto.

Correcties

Door bij de verkooporder op het icoontje van correctie te klikken, kun je de correctie inzien.

Alfanumerieke karindeling

De alfanumerieke karindeling wordt bij de directe levering alleen nog gebruikt als LOG Aalsmeer is geselecteerd, zodat het scherm weer klopt met de uiteindelijke brief.

Picklijst

Je kunt nu zelf bepalen of je de picklijst wilt sorteren op de klok-sorteervoorkeur of juist niet. Dit doe je door deze keuze te maken in het filterscherm.

Belading ompakken

Het is nu niet meer mogelijk om een klantspecifieke belading te kiezen bij het ompakken van een partij.

Vraag nu je eigen gepersonaliseerde URL naar Mijn Winkel aan

Het is nu mogelijk om een persoonlijke URL aan te vragen. Op het dashboard kun je op de taak klikken om vervolgens het verzoek in te dienen. Wanneer het verzoek wordt goedgekeurd, bestaat de URL niet meer uit het lange ID, maar komt daar de door jouzelf gekozen URL te staan.

Kwekersgroep link

Wanneer je bent aangesloten bij een kwekersgroep, kun je de link naar deze groep vinden onder Netwerk > Marketing.