2021
Nieuwste ontwikkelingen week 40 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 40 2021 in dit artikel.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen

Op de inlogpagina is nu een oogje zichtbaar om je ingevoerde wachtwoord te kunnen zien.

Collecties

Bij collecties is een foto-editor ingebouwd. Hiermee kun je een collectie foto bijsnijden en roteren.

Promo

Promo's en uitzonderingen worden in het overzicht nu gegroepeerd op artikel, met daaronder de klant uitzonderingen. Verder kan je bij het aanmaken nu kiezen om de uitzondering specifiek per klant aan te maken, of voor alle gekozen klanten hetzelfde te laten zijn.

Termijnprijzen

Bij het invullen van termijnprijzen wordt een melding getoond met uitleg over termijnprijzen richting FloraXchange:

Het aanbod voor de eerste twee weken wordt direct verwerkt, al het aanbod daarna kan iets langer duren. Termijnprijzen, langer dan twee weken, zijn niet zichtbaar in FloraXchange. Wil jouw koper dit inzien op FloraXchange, dan moet er een aanbieding gemaakt worden via Floriday of regulier aanbod ingevuld worden op FloraXchange.

Picklijst

De picklijst wordt nu ook gesorteerd op basis van de sorteervolgorde uit de voorkeuren. Als je het sorteren via de voorkeuren uit hebt staan, dan wordt gewoon de volgorde van selectie aangehouden in de leveringen.

Afroepen

Het afroepen gaat standaard in fusten in plaats van stuks. Daarnaast kun je nu ook de getoonde afroeporders exporteren naar een CSV. In dit scherm is ook een Status filter toegevoegd, zodat gemakkelijk bijvoorbeeld alle concept afroeporders geëxporteerd kunnen worden.

Mijn Winkel

In de marketing tab van Mijn Winkel is nu ook een QR-code toegevoegd om jouw winkel URL gemakkelijk te kunnen delen met kopers. De QR-code is hier ook te downloaden indien gewenst.