2021
Nieuwste ontwikkelingen week 36 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 36 2021 in dit artikel.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe taak op dashboard

Mocht je huidige standaard verzendlocatie voorkeur niet meer geldig zijn, krijg je dit direct op het dashboard te zien. Er is namelijk een taak toegevoegd om dit goed te zetten.

Artikel delen

Je kunt nu ook een artikel uit de catalogus delen met een koper. Dit kan door op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor Artikel delen. Je krijgt vervolgens een link te zien, welke je kunt delen met met de koper. Wanneer de koper hierop klikt, krijgt hij/zij direct alle benodigde productinformatie te zien.

Artikelfoto's

Het is nu mogelijk om artikelfoto's te verbergen in de gallerij. Deze gallerij wordt gebruikt bij de partijfoto functie en bij de nieuwe klok-ui.

CSV verkooporders

De datum in het verkooporders CSV bestand is aangepast naar een kortere variant, zodat je deze CSV direct kunt gebruiken in jouw eigen software pakket.

Contracten

Je kan nu ook contracten bewerken die nog wachten op een goedkeuring.