2021
Nieuwste ontwikkelingen week 35 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 35 2021 in dit artikel.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gegevens inkoper

Wanneer de inkoper zijn of haar gegevens openbaar heeft gesteld, komen de gegevens van de inkoper in het scherm met de details inclusief telefoonnummer. Mocht je een vraag of opmerking over de order hebben, kun je eenvoudig opbellen.

Correctie- en annuleringsverzoek indienen

De knop voor het indienen van een correctie- of annuleringsverzoek is veranderd van Annuleren in Annulering aanvragen om onduidelijkheid te voorkomen.