Starten met Floriday
Extra informatie
Nieuwe updates (statusbericht) op tijdlijn van koper

Deel belangrijke berichten met kopers in jouw netwerk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via het Dashboard van Floriday kun je een nieuwe tijdlijn-update (statusbericht) plaatsen op de tijdlijn van de koper. Wanneer een koper inlogt in Floriday, wordt deze direct getoond op de tijdlijn op het dashboard.

Let op!
Om een update te kunnen delen moet je profiel zichtbaar zijn. Ga naar je account-instellingen om dit aan te geven:

Op deze pagina worden de volgende onderdelen uitgelegd:

Tijdlijnbericht plaatsen

Ga naar het Dashboard van Floriday en klik op het nieuwe update icoon.

In het open veld kun je de update invoeren.

Vervolgens kun je het volgende aan een bericht toevoegen:

• Wanneer het om een aanbeveling van een product gaat, kun je een artikel uit je catalogus toevoegen aan het bericht.

• Door op het icoon van de camera te klikken kun je een foto aan een update toevoegen.

• Het is ook mogelijk om een YouTube video in te voegen door de URL in het tekstvak te kopiëren.

Daarnaast kun je de tekst nog opmaken door teksten **dikgedrukte** en *schuingedrukte* te maken.

Wanneer de update klaar is om te publiceren, klik je op Plaatsen. Het bericht wordt met alle kopers uit jouw netwerk gedeeld. Het bereik van het bericht kun je onder de update zien.

Je kunt per dag maximaal 3 tekstberichten en 3 artikelberichten plaatsen.

Tijdlijn inrichten

Kopers kunnen ook updates sturen naar hun connecties. Deze updates zie je op de tijdlijn op het dashboard. Via Instellingen > Tijdlijn (te kiezen via de drie puntjes rechtsbovenaan achter je naam) kun je aangeven welke updates je wilt ontvangen.