Via het dashboard van Floriday kun je een nieuwe update (statusbericht) plaatsen op de tijdlijn van de koper. Wanneer een koper inlogt in Floriday, krijgt hij/zij direct de tijdlijn te zien op zijn/haar dashboard.

Let op! Om een update te kunnen delen moet je profiel zichtbaar zijn. Ga naar je account-instellingen om dit aan te geven.

Je kunt 2 soorten berichten plaatsen:

• Netwerkberichten: Updates, nieuwtjes en andere berichten

• Aanbevelingen: Artikelen die je extra onder de aandacht wilt brengen

Hoe werkt het?

Ga naar het dashboard van Floriday en klik op het nieuwe update icoon.

In het open veld kun je de update invoeren.

Wanneer het om een aanbeveling van een product gaat, kun je een artikel uit je catalogus toevoegen aan het bericht.

Het is ook mogelijk om een YouTube video in te voegen door de URL in het tekstvak te kopiƫren.

Daarnaast kun je de tekst nog opmaken door **dikgedrukte** en *schuingedrukte* teksten toe te voegen.

Wanneer de update klaar is om te publiceren, klik je op Plaatsen. Het bericht wordt met alle kopers uit jouw netwerk gedeeld.

Je kunt per dag maximaal 3 tekstberichten en 3 artikelberichten plaatsen.

Kopers kunnen ook tijdlijn updates sturen naar hun connecties, hier zit net zoals bij de kweker kant een limiet van drie updates per dag. Wil je dit niet ontvangen van kopers? Dan kun je dit uitzetten in je instellingen