2021
Nieuwste ontwikkelingen week 24 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van 14 tot 20 juni in dit artikel!

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tags

Bij "Als tag opslaan" is nu extra uitleg toegevoegd. Wanneer je met je muis over de knop gaat, krijg je de volgende uitleg te zien: Sla de huidige selectie als tag op, zodat je deze in het vervolg snel kunt selecteren.

Aftellende voorraad

In het catalogusprijzen scherm kun je werken met een aftellende voorraad. Je kunt een aftellende voorraad instellen voor één artikel of je kunt een gedeelde aftellende voorraad instellen voor meerdere artikelen. Op het moment dat een koper artikelen bestelt via de FloraXchange weeklijsten, de Floriday API of jouw Floriday winkel wordt het aantal bestelde artikelen afgeteld van de voorraad. Wanneer de voorraad op '0' komt te staan, kan het product niet meer besteld worden.

In het scherm met alle details over de verkooporder wordt nu "Vestiging koper" getoond in plaats van "Af tuin".

Wil je aan de slag met de nieuwste functies in Floriday?

Op 30 juni 2021 organiseert Floriday een webinar rondom de nieuwste ontwikkelingen. De bovengenoemde functionaliteiten zullen uitgebreid worden toegelicht en er is ruimte voor het stellen van vragen.