Fotobeheer

Lees in dit artikel hoe je gemakkelijk de foto's kunt beheren in de catalogus

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen de catalogus kun je gemakkelijk artikelfoto's beheren via het geavanceerde fotobeheer. Op deze manier krijg je alle foto's te zien en kun je snel nieuwe foto's toevoegen, van type voorzien of juist verwijderen.

Hoe werkt het?

Ga in Floriday naar Catalogus > Artikelen en klik in de toolbar op het icoontje van foto's bewerken.

Je krijgt alle artikelen te zien met bijbehorende foto's. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek artikel kun je zoeken op productnaam. Daarnaast kun je tags selecteren om de juiste artikelen te tonen.

Per artikel kun je de reeds ingevoerde foto's bewerken door op de drie puntjes te klikken. Daarnaast kun je hier snel het type foto selecteren of de foto verwijderen.

Door meerdere foto's tegelijk aan te vinken kun je het fototype voor meerdere foto's tegelijk instellen of kun je meerdere foto's tegelijk verwijderen.

Wil je een nieuwe foto toevoegen? Sleep dan de bestanden vanaf de computer naar het hiervoor bestemde vakje of klik op Bestanden selecteren.