Inloggen als kweker

Lees in dit artikel hoe je als kweker een account kunt aanmaken en aan de slag kunt gaan.

Diede Barendse avatar
Geschreven door Diede Barendse
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmelden voor Floriday kan op verschillende manieren:

Op deze pagina leggen we uit welke stappen je hiervoor moet volgen.

Aanmelden via Royal FloraHolland

Ga naar Mijn Royal FloraHolland. Log in en klik vervolgens op Aanmelden.

Klik op de banner Starten met Floriday.

Wanneer je al over een login beschikt, dan word je direct doorgeleid naar het Floriday inlogscherm. Wanneer je nog geen account op Floriday hebt, vul dan je voor- en achternaam in en maak een wachtwoord aan aan de hand van de gestelde eisen. Druk op Account aanmaken.

Je wordt direct doorverwezen naar de inlogpagina van Floriday. Log in op Floriday en ga aan de slag!

Tip!
Voeg de URL toe aan je favoriete bladwijzers in je internetbrowser of maak er een snelkoppeling van, zodat je de volgende keer eenvoudig kunt inloggen. ​

Heb je geen Royal FloraHolland nummer?

Meld je dan eerst aan bij Royal FloraHolland en ga vervolgens door met aanmelden voor Floriday.