Het kan voorkomen dat je een levering hebt aangemaakt in Floriday en deze wilt afhandelen, maar je uiteindelijk toch nog iets wilt aanpassen. Bij het afhandelen van een levering is het nu ook mogelijk om logistieke middelen te corrigeren in Floriday. Je kunt direct vanuit dit correctieverzoek aangeven welke ladingdrager komt te vervallen en bijvoorbeeld de legborden per brief aanpassen. Je kunt dit tot 90 dagen terug doen.

Hoe kun je dit doen?

Ga naar het menu aan de linkerkant en klik op Leveringen > leveringen afhandelen > afgehandelde leveringen > druk vervolgens op de 3 puntjes bij de knop "afleverbrief afdrukken" en corrigeer daar de logistieke middelen

Het aantal lagen wordt nu automatisch op 0 gezet als je kiest voor "Geen ladingdrager" bij een logistieke correctie.