Toegang tot externe voorraadlocatie

Geef als eigenaar van de centrale voorraadlocatie toegang tot de locatie. Lees in dit artikel hoe je dit kunt doen.

Bas La-Graauw avatar
Geschreven door Bas La-Graauw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De eigenaar van de centrale voorraadlocatie stelt in welke leveranciers mogen leveren naar zijn voorraadlocatie.

N.B. Heb je geen voorraadlocatie? Vraag een voorraadlocatie aan bij Royal FloraHolland. Lees meer over het toevoegen van een voorraadlocatie in dit artikel.

Op deze pagina wordt het volgende onderdeel uitgelegd:

Toegang geven tot externe voorraadlocatie

Ga naar de menubalk aan de linkerkant, naar Aanbod > Voorraad en klik op Bewerken om één of meerdere leveranciers toegang te geven tot je eigen voorraadlocatie.

Ga naar Toegang en klik op Organisatie wijzigen. Stel in welke leveranciers toegang krijgen tot deze voorraadlocatie.

Selecteer de organisaties die mogen leveren naar deze locatie. De geselecteerde organisaties krijgen een extra afleveradres bij het maken van leveringen. Selecteer de organisatie en klik op Bevestigen.

Sla de wijzigingen op door op Opslaan te klikken.

De leverancier die toegang heeft gekregen tot een centrale voorraadlocatie heeft nu een extra afleverlocatie beschikbaar gekregen. Lees meer over leveren naar een gedeelde voorraadlocatie.