Heb je als kweker één of meer voorraadlocaties? Dan is het van belang dat je deze opgeeft via MijnRFH. Floriday werkt namelijk alleen met de voorraadlocaties die je via die weg hebt geregistreerd. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Een voorraadlocatie toevoegen

Een voorraadlocatie voeg je toe door in te loggen op Mijn omgeving op de Royal Floraholland website. Zodra je bent ingelogd, klik je onder het kopje Mijn gegevens op Bedrijfsgegevens.

De pagina met Bedrijfsgegevens wordt nu in een nieuw tabblad geopend. Klik hier op Mijn locaties.

Je ziet vervolgens een overzicht met locaties verschijnen. Klik aan de rechterkant op Nieuw om een nieuwe voorraadlocatie toe te voegen.

In het volgende scherm vul je alle velden in, klik daarna op Indienen. Na het indienen wordt er een e-mail gestuurd naar de Ledenadministratie. Zij voeren de wijziging door, die vervolgens naar Floricode wordt gestuurd.

Iedere vrijdag behandelt Floricode nieuwe registraties, dus zul je op de eerst volgende vrijdag de nieuwe voorraadlocatie ook in Floriday kunnen gebruiken.