Profielpagina

Richt jouw profielpagina in via Floriday om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Justin Steenbergen avatar
Geschreven door Justin Steenbergen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Floriday stel je als kweker eenvoudig jouw eigen profielpagina samen. Op jouw profielpagina deel je informatie over jouw bedrijf zodat je nóg beter vindbaar bent voor kopers. Jouw eigen openbare profielpagina bereik je aan de rechterkant in je Dashboard via 'Netwerk' > 'Marketing'.

Naast jouw gegevens toont de profielpagina onder meer het assortiment uit jouw catalogus (uiteraard zonder prijzen en aantallen), jouw levertijden en jouw behaalde certificaten.

Hoe werkt het?

Ga naar de linkerkant van je scherm en klik in het menu van Floriday op 'Netwerk' > 'Marketing'. Aan de linkerkant kun je een 'Bio' invullen. Dit is een beschrijving van je bedrijf die je geheel naar eigen wens kunt invullen. Deze informatie wordt getoond op jouw openbare profielpagina en is zichtbaar voor de buitenwereld. Ideaal om jouw (potentiële) klanten te vertellen wat je in huis hebt en waarom ze jouw producten moeten kopen!

De openbare profielpagina bereik je door links onderin op de knop 'Openbare profielpagina' te klikken.

Ook staan jouw bedrijfsgegevens op de openbare profielpagina, zoals adres, email en telefoonnummer. Als je deze wilt aanpassen, geeft het dan door aan onze support via de support chat in Floriday. Dan passen wij dit voor je aan.

Wil je juist geen gebruik maken van een openbare profielpagina, vink dan het vakje aan bij 'Openbaar profiel uitschakelen'. Dit kan handig zijn als je klokkweker bent of je al een vaste klantenkirng hebt en het daarbij wilt houden.

Ook kun je deze optie gebruiken wanneer je het bedijf beëindigt.

Om jouw openbare profielpagina nog beter uit te lichten, raden we zeker aan om een Logo en een omslagfoto toe te voegen. Dit doe je aan de rechterkant, naast je Bio. Upload hier voor de omslagfoto een brede foto, het liefste met als afmeting 1920 x 400 en de focus op het midden. Deze afbeelding werkt ook als je gebruik maakt van de functionaliteit Mijn Winkel in Floriday. Voor het logo is het het best om een goede kwaliteit afbeelding, liefst in een vierkant formaat, te gebruiken.

Tot slot kun je op deze pagina ook de links invullen die direct door linken naar jouw eigen social media accounts en je eigen website. Op die manier kunnen klanten je ook makkelijk via Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram vinden. Als je zover bent, klik je onderaan op de knop 'Opslaan' om je wijzigingen te bewaren.

Wil je jouw eigen gegevens of die van je collega's op je profielpagina tonen? Ga dan in Floriday naar 'Instellingen' > 'Account', vul hier de gegevens eventueel aan en vink het vakje aan naast 'Profielgegevens openbaar stellen'. Klik hierna op 'Opslaan'. Deze worden vervolgens getoond.