Hoe stel je notificaties in binnen Floriday?

• Klik rechtsboven op je mailadres / bedrijfsnaam.
  • Klik vervolgens in het uitschuifmenu op 'Instellingen'.
  • Klik nu bovenin het scherm op 'notificaties'.
  • Stel door middel van de schuifjes in voor welke gebeurtenissen je notificaties wilt ontvangen. (dus bijvoorbeeld voor een nieuwe order)
  • Vergeet niet om toestemming te geven voor het ontvangen voor push-notificaties (zowel op je desktop als op je telefoon). Let op: de push-notificatie werkt op dit moment nog niet op iOS devices.

Geef toestemming op je mobiele telefoon.

Sta toe dat Floriday je meldingen stuurt.

Tags: meldingen, toestaan, instellingen, berichten, floriday app, push notificatie