In dit artikel laten wij zien hoe je de instellingen van jouw notificaties aan kunt passen. Je kunt er per gebruiker voor kiezen om notificaties te ontvangen in het programma, in je mailbox en als push-notificatie. Deze push-notificaties kun je zowel op een computer als op een (Android) telefoon ontvangen.

Op het dashboard van Floriday worden de belangrijke notificaties weergegeven waarvoor een actie vereist is, zoals het afronden van een kloklevering of het indelen van een klant in een prijsgroep.

Hoe stel je notificaties in in Floriday?

Klik rechtsboven op de drie bolletje. Ga vervolgens in het menu naar 'Instellingen'.

Klik nu bovenin het scherm op 'notificaties'. Stel door middel van de schuifjes in voor welke gebeurtenissen je notificaties wilt ontvangen. (dus bijvoorbeeld voor een nieuwe order of een wekelijkse update)

Onderaan het scherm zie je of er apparaten geactiveerd zijn.

Vergeet niet om toestemming te geven voor het ontvangen voor push-notificaties (zowel op je desktop als op je telefoon).

Ga naar instellingen > notificaties en koppel jouw telefoon. Je moet dit per telefoon/apparaat doen.

Let op: de push-notificatie werkt op dit moment nog niet op iOS devices. Je kunt er voor kiezen om in dit geval de e-mail notificaties aan te zetten, wanneer hiervan wel notificaties op de mobiele telefoon worden getoond.

Je kunt een test doen met de push notificatie. Mocht deze niet binnenkomen, kan dit komen omdat jouw telefoon de notificaties niet toestaat. In dat geval moet je je instellingen op je telefoon na kijken. Dit is per telefoon verschillend.

Over het algemeen kom je er via deze stappen:

Ga op je telefoon naar instellingen > apps > zoek Floriday op > meldingen toestaan