Waar staan deze standaardinstellingen?

1. Klik in Floriday rechtsboven op je eigen naam.
  2. klik op 'instellingen'.
  3. Kies voor de tab: 'Voorkeuren'.

Bepaal voor jezelf welke zaken je standaard wilt instellen. Je kunt hier ook aangeven welke sorteervolgorde Floriday voor jou moet aanhouden. Dit betekent dat je kunt aangeven dat jouw producten als eerste op VBN code gesorteerd mogen worden, vervolgens op naam, etc. Zo staan jouw producten altijd op de juiste volgorde.

Tags: voorkeuren, instellingen, standaardinstellingen, sorteervolgorde, VBN code