Entwicklungen
2021
Nieuwe ontwikkelingen 5-9 juli

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van 21 tot 27 juni in dit artikel!

Diede Barendse avatar
Verfasst von Diede Barendse
Vor über einer Woche aktualisiert
  • Via de multi-select in de catalogus is het nu ook mogelijk om de zichtbaarheid van de artikelen aan te passen.

• Daarnaast is er in het fotobeheer venster binnen de catalogus een collectie filter toegevoegd.

• Ook staan de beschikbaarheidsfilters bij catalogusprijzen nu niet meer dicht als de koper het artikel niet volgt.

• Bij het kiezen van artikelen bij het aanmaken van een levering kun je weer hoveren op de artikelen om de eigenschappen te zien.

• Alle menu items worden nu ook getoond voor VRM financieel beheerder accounts. Zij willen namelijk ook de andere onderdelen binnen Floriday testen.