Alle collectiesOntwikkelingen2024
Nieuwe ontwikkelingen juli 2024 - Wensenweek

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van juli 2024 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Details in foto ontdekken

Als je met je muis over een foto gaat in een foto of artikel detailscherm krijg je nu automatisch de details van de foto te zien, doordat deze inzoomt op het gedeelte waar je muis op staat. Dit geldt op meerdere plekken in Floriday.

URL in tijdlijnbericht klikbaar

Wanneer je een link deelt in een tijdlijnbericht is deze klikbaar en ga je direct naar de pagina waar naar verwezen wordt.

E-mail notificaties voor correcties uitgebreid

De e-mail notificatie die wordt gestuurd bij een correctie is verder uitgebreid met informatie om deze duidelijker te maken.

Bij beladingbeheer filteren op klantspecifieke beladingen

In het beladingbeheer overzicht kun je nu ook filteren op klantspecifieke beladingen.

Beladingen toevoegen via multi-select bij beladingen beheren

In de catalogus bij Beladingen beheren kun je via multi-select een belading aan meerdere artikelen toevoegen. Ook wanneer er al een belading aan een artikel hangt, kun je deze nu overschrijven op deze manier.

Foto bij aanvullende diensten

Je ka nnu bij aanvullende diensten een foto toevoegen. De koper kan deze bij het kiezen van een aanvullende dienst ook inzien.

Partijen pas verbergen als het aantal en gereserveerd aantal 0 is

Bij Aanbod > Voorraad worden de partijen pas verborgen als het aantal en gereserveerd aantal 0 is.

Handelsinstrument tonen in partijlogboek

Het handelsinstrument wordt nu ook getoond bij verkooporders in het partijlogboek.

Filteren op aftellende voorraad bij catalogusprijzen

Onder Aanbod > Catalogusprijzen heb je bij de filters nu ook de mogelijkheid om op artikelen met of zonder aftellende voorraad te filteren.

Referentie toevoegen aan meerdere partijen tegelijk (service code)

Het is mogelijk om, wanneer je dit nog niet gedaan hebt, een referentie toe te voegen aan partijen die je hebt toegevoegd aan de voorraad. Dit doe je bij Aanbod > Voorraad > Voorraadlocatie. Selecteer hier een of meerdere artikelen. Onderin verschijnt een groene balk waar je op Transformeren > Referentie instellen kunt klikken.

Beschikbaarheidstimer voor meerdere klanten tegelijk instellen

Bij de catalogusprijzen kun je een beschikbaarheidsfilter instellen. Dit doe je door bij een artikel op de drie puntjes en op Beschikbaarheidsfilters instellen te klikken. Hier kun je een aantal klanten selecteren en tegelijk voor deze klanten een beschikbaarheidstimer instellen. Selecteer de klanten, onderin verschijnt een groene balk en kies voor Beschikbaarheidstimer.

QR code/link voor KVV aanbod Explorer

Je kunt bij Aanbod > Klok > Klokvoorverkoop nu ook een link of QR code ophalen waarmee je naar jouw Klokvoorverkoop aanbod in de Explorer kunt verwijzen.

Bij KVV recente prijzen overnemen voor een selectie

Bij Aanbod > Klok > Klokvoorverkoop kun je nu ook recente prijzen overnemen voor meerdere artikelen. Dit doe je door verschillende artikelen te selecteren middels het selectievakje. Onderin verschijnt de groene balk en hier kun je kiezen voor Recente prijzen overnemen.

Service code tonen in verkooporderdetails-scherm

Wanneer je in het verkoopordersscherm een order open klikt kun je hier nu ook de service code inzien bij de details.

Filter in correcties-overzicht voor correctie/annulering

Bij de correcties kun je nu ook filteren op het type, waarbij je gemakkelijk kunt zien of iets een correctie is of echt een annulering.

Contracten invullen op jaarbasis

Het is nu ook mogelijk om een contract aan te maken waarbij de periode is in te stellen op jaarbasis.

Filteren op zichtbaarheid artikelen bij aanmaken veilbrief

Bij het aanmaken van een veilbrief (Afhandeling > Leveringen > Veilbrief) heb je ook de mogelijkheid om bij het selecteren van artikelen te filteren op artikelen die zichtbaar of niet zichtbaar zijn.

DC's aanvoeren voor klokvoorverkoop Eelde

Het is nu ook mogelijk om DCs aan te voeren voor klokvoorverkoop richting Eelde.

Af te handelen leveringen kunnen filteren op afleverregio

Bij Afhandeling > Leveringen afhandelen > Afgehandelde leveringen heb je nu de mogelijkheid om te filteren op afleverregio.

Meer informatie bij ontvangen orderaanvragen

Bij orderaanvragen (Netwerk > Aanvragen > Order) wordt nu ook weergeven waarom het een aanvraag is geworden.

Makkelijk communiceren over jouw handel met Messenger

Met Floriday Messenger kan je op één plek makkelijk en snel met elkaar communiceren over jouw handel op Floriday.

• Ook bij inkooptips en aanvraagreacties worden nu openstaande chats in de overzichten weergegeven.