Ompakopdrachten

In Floriday kunnen ompakopdrachten worden uitgevoegd.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Floriday biedt verschillende functies betreffende Afdeling (Plus). Lees meer informatie op de website of leer meer over de werking van verschillende onderdelen op ons Helpcenter.

Let op! Aan het gebruik van Afhandeling Plus zitten kosten verbonden. Bekijk de website voor meer informatie.

Op deze pagina worden de volgende onderdelen uitgelegd:

Ompakopdracht toestaan

Je kunt er zelf voor kiezen om ompakopdrachten te ontvangen. Dit doe je via de instellingen in Floriday.

Klik bovenin naar de drie puntjes > Instellingen > Voorkeuren. Onder Organisatiebrede voorkeuren > Afhandeling vind je het kopje Ompakopdrachten.

Door deze optie aan te zetten, sta je toe om ompakopdrachten te ontvangen.

Ompakopdracht uitvoeren

Wanneer een partij omgepakt moet worden kan dit teruggevonden worden bij Afhandeling > Voorbereiding > Ompakopdrachten.

In dit overzicht vind je de originele partij (bovenste regel) en de partij die het moet worden (ompakopdracht) inclusief bijbehorend fust.

Zodra er gestart wordt met het ompakken klik je op 'Start'. Nu kunnen de nieuwe stickers worden afgedrukt. Zodra je deze hebt afgedrukt is de ompakopdracht afgerond en verdwijnt deze uit het scherm. Middels de filter kan je de oude of afgehandelde opdrachten nog terughalen.
ā€‹