Alle collectiesAfhandeling Plus
Kweker toevoegen aan voorraadlocatie

In Floriday kun je een kweker toevoegen aan een voorraadlocatie, zodat deze kweker partijen naar deze locatie kan verplaatsen.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Floriday biedt verschillende functies betreffende Afdeling (Plus). Lees meer informatie op de website of leer meer over de werking van verschillende onderdelen op ons Helpcenter.

Let op! Aan het gebruik van Afhandeling Plus zitten kosten verbonden. Bekijk de website voor meer informatie.

Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een kweker toegang kunt geven om voorraad naar deze locatie te verplaatsen. Deze voorraadverplaatsing is nodig om in een latere fase vanuit deze voorraadlocatie te kunnen verkopen en/of klokleveringen aan te kunnen maken indien de warehouseprovider deze dienst levert.

Ga naar Aanbod > Voorraad, waar je een overzicht ziet van de verschillende voorraadlocaties. Klik bij de desbetreffende voorraadlocatie op de drie puntjes en kies voor Bewerken.

Hier kun je de details, permissies en toegang voor deze voorraadlocatie instellen.

Permissies

Bij Permissies kun je instellen welke acties de eigenaar van de partijen vanuit jouw voorraadlocatie mag uitvoeren.

Toegang

Door op de knop Organisaties wijzigen te klikken, kan een kweker toegevoegd worden.

​Zodra dit naar wens is ingesteld, klik je op Opslaan.

Het is voor de kweker die toegang heeft gekregen nu mogelijk om partijen naar deze locatie te verplaatsen.