Alle collectiesAfhandeling Plus
Partij koppelen aan sublocatie

In Floriday kun je een partij koppelen aan een sublocatie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Floriday biedt verschillende functies betreffende Afdeling (Plus). Lees meer informatie op de website of leer meer over de werking van verschillende onderdelen op ons Helpcenter.

Let op! Aan het gebruik van Afhandeling Plus zitten kosten verbonden. Bekijk de website voor meer informatie.

Op deze pagina worden de volgende onderdelen uitgelegd:

Sublocatie beheren

Per voorraadlocatie kun je verschillende sublocaties instellen.

Ga naar Voorraad > Voorraadlocaties en klik op de betreffende locatie waarvoor je de sublocatie wil instellen.

Klik op het icoontje Sublocaties beheren.

Klik op Nieuwe sublocatie.

Stel de naam en indien gewenst de kleur in van de verschillende sublocaties op deze voorraadlocatie.

Na het aanmaken van een sublocatie heb je de mogelijkheid om een QR code te downloaden. Zorg ervoor dat je dit doet en deze bevestigt op de grond, muur of iets anders waar je deze goed aan kunt bevestigen.

Partij(en) koppelen aan sublocatie

Na het binnenmelden, plak je de sticker(s) van de betreffende partij(en) aan de kar. Een andere optie is dat de kweker dit zelf al doet op de kwekerij. Door met je telefoon deze barcode te scannen in combinatie met de QR code van de sublocatie, kun je de partij koppelen aan de sublocatie.

Mocht de scanner kapot zijn/niet werken, is er altijd nog een mogelijkheid om dit tijdelijk via de schermen te doen.

Zodra je ze beide gescand hebt en deze gekoppeld zijn, kun je dit zien bij Aanbod > Voorraad. Per regel staat aangegeven op welke sublocatie deze staat.

ā€‹