Binnenmelden

In Floriday kunnen verplaatste partijen binnen worden gemeld.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Floriday biedt verschillende functies betreffende Afdeling (Plus). Lees meer informatie op de website of leer meer over de werking van verschillende onderdelen op ons Helpcenter.

Let op! Aan het gebruik van Afhandeling Plus zitten kosten verbonden. Bekijk de website voor meer informatie.

Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe je partijen die zijn verplaatst naar een andere locatie kunt binnenmelden. Dit kan op 2 verschillende manieren worden gedaan:

Ben je benieuwd hoe je partijen kunt ompakken, lees dan deze pagina.

Binnenmelden via de computer

Ga naar Afhandeling > Voorbereiding > Binnenmelden. Via het vrachtwagenicoontje kun je kiezen voor Alles binnenmelden. Door de regel open te klikken, kun je dit ook per kar doen

Binnenmelden via de telefoon of tablet

Via je telefoon of tablet kun je de barcode scannen die op de afleverbrief te zien is. De voorkeur heeft om te scannen via een bluetooth scanner. Dit laatste heeft de voorkeur.Ga naar Afhandeling > Voorbereiding > Binnenmelden. Kies onderin het scherm Scanner openen. Vervolgens kun je de barcode scannen en is de partij binnengemeld.

Stickers

Nadat de partijen/kar is binnengemeld, kun je de sticker printen. Deze sticker geeft aan wat er op de kar staat. Dit kunnen verschillende stickers zijn voor meerdere partijen op 1 kar.

Nu de partij/kar is binnengemeld en de sticker is geplakt, kun je de partij/kar toewijzen aan een sublocatie.