2024
Nieuwste ontwikkelingen week 16 2024

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 16 2024 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Multi-select bij promo's

Bij promo's zijn nu meer multi-select opties toegevoegd. Zo kan je bijvoorbeeld voor meerdere regels de afname-eenheid instellen.

Aanmaken van afroeporders

Het aanmaken van afroeporders is visueel op de schop gegaan. De regels voor het invullen van de prijs en aantallen zijn een stuk compacter geworden, zodat er meer op het scherm getoond kunnen worden. Ook kunnen de aflevermomenten ingeklapt worden.

Kopiëren van contracten

Bij bestaande contracten is het nu niet meer mogelijk om de klant te wijzigen, ook niet bij concepten. Als alternatief kan je nu bij het kopiëren van een contract aangeven voor welke klant deze is.

Verbeteringen bij partijstickers

Voor partijstickers zijn een aantal verbeteringen toegevoegd. De derde eigenschap wordt nu ook getoond en de laatste vier cijfers van de partijreferentie worden dikgedrukt weergegeven.

Samenvoegingen van partijen bij pickopdrachten

Bij Pickopdrachten worden nu ook samenvoegingen van partijen getoond. Dat is vooral handig voor kwekers die meerder partijen samenvoegen tot één partij, om die vervolgens te veilen.