2024
Nieuwste ontwikkelingen week 10 2024 - Wensenweek

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 10 2024 in dit artikel.

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Notificatie voor het verlopen van correctieverzoeken

Er is een notificatie toegevoegd voor het verlopen van een correctieverzoek, 1 uur voor het correctieverzoek verloopt wordt deze verstuurd. Je kunt de notificatie aanzetten onder Instellingen > Notificaties.

Stuks per fust toevoegen bij partijen aanmaken

Bij het aanmaken van een partij is het nu mogelijk om ook het aantal stuks per fust in te vullen.

Afname-eenheid per artikel bij catalogusprijzen

Bij catalogusprijzen kun je nu een afname-eenheid per artikel instellen. Het was al mogelijk om voor iedere prijsgroep een afname-eenheid in te stellen. De afname-eenheid per artikel overschrijft de afname-eenheid uit de prijsgroep. Klik bij een artikel op de 3 puntjes en kies voor afname-eenheid instellen.

Klanttag bij promo's

Bij het beheren van promo's in het catalogusprijzen scherm was het voorheen niet mogelijk om klanttags te gebruiken, dit is nu mogelijk gemaakt.

Artikelen die binnenkort weer beschikbaar zijn in de winkel van een kweker

Kwekers hebben de mogelijkheid om een beschikbaarheidstimer in te stellen per artikel. Kopers zien nu bij een kweker in de winkel de artikelen die binnenkort weer beschikbaar komen.

(Screenshot van de winkel in het koperportaal)

Filteren op collega in het aanbiedingenoverzicht

In het aanbiedingenoverzicht kun je nu filteren op collega's, je krijgt de aanbiedingen te zien die aangemaakt zijn door de gekozen collega. Zo kun je bijvoorbeeld ook filteren op je eigen aanbiedingen.

Veilbrief-sjablonen vastzetten

Je kunt nu jouw meest gebruikte veilbrief-sjablonen vastzetten door middel van een pin. Op deze manier blijven jouw belangrijkste sjablonen altijd bovenaan staan.

Fuststickers printen in andere volgorde

De stickers die je kunt printen bij Afhandeling > Voorbereiding > Pickopdrachten kun je nu sorteren op basis van artikelnaam of artikelcode, je kunt zelf deze keuze maken om de volgorde te bepalen.

Filteren op artikel en aflevermoment in het stickeroverzicht

In het stickeroverzicht is het nu ook mogelijk om te filteren op artikel en op aflever moment. Deze filters zijn toegevoegd bovenin het scherm.

Multi-select bij afgehandelde stickeropdrachten

Bij Afhandeling> Stickers > Uitgevoerde opdrachten kun je nu ook gebruik maken van de multi-select om meerdere opdrachten tegelijk te markeren als niet uitgevoerd.

Statistieken mixbundel
Voor aanbiedingen waren al statistieken zichtbaar in het Mijn winkel scherm. De mixbundels zijn hieraan toegevoegd, waardoor het nu ook inzichtelijk is welke klanten jouw mixbundels hebben bekeken.