2023
Nieuwste ontwikkelingen week 52 2023

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 52 2023 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Minimum klokprijzen per artikel invullen

Het is nu mogelijke om minimum klokprijzen per artikel in te vullen. Dit kan via Aanbod > Klok > Klokvoorverkoop > de drie-puntjes > Instellingen. Hier kan je naast een 'Standaard minimumprijs', 'Percentage klokvoorverkoop' en 'Maximale percentage prijsafwijking' nu ook per artikel een 'Minimum prijs', 'Klokvoorverkoopprijs' en 'Servicecode' invullen.

Het is ook mogelijk om deze prijzen meteen in te laten vullen bij het maken van een veilbrief. Ga hiervoor naar Instellingen > Voorkeuren > Gebruikersspecifieke voorkeuren > Afhandeling. Kies voor Kloklevering voorkeuren en zet de voorkeur 'Vooraf ingestelde klokvoorverkoop prijzen toepassen' aan.