2023
Nieuwste ontwikkelingen week 45 2023

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 43 2023 in dit artikel.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Push-notificaties iPhone

Voorheen werkte push-notificaties niet op iOS (Apple) devices, maar vanaf versie iOS 17 is dit wel mogelijk. Je dient dan alleen wel een bladwijzer te maken op je beginscherm van Floriday. Bekijk hier hoe je dit kunt instellen.

Titel push-notificatie

Voorheen hadden push-notificaties de titel 'Floriday'. Vanaf nu wordt er een korte titel weergegeven van de notificatie.

Hardware

In de catalogus wordt bij hardware-artikelen ook getoond in welke categorie deze vindbaar zijn in de Explorer.

Nieuw! Voorraadplanning

De voorraadplanning stelt kwekers in staat om op een geavanceerde wijze aanbod te beheren. Je kunt hierbij het beheer houden over de verschillende voorraadonderdelen die gecombineerd in een artikel worden aangeboden. Een voorbeeld hiervan is een plant die in meerdere combinaties gebruikt wordt. Met behulp van de voorraadplanning kun je aanbod fijnmazig verdelen. Dit werkt fijn in tijden van schaarste en biedt overzicht als je onderdelen in meerdere combinaties aanbiedt. De voorraadplanning werkt samen met Catalogusprijzen en wordt voornamelijk door plantenkwekers gebruikt.

Wil je ook gebruik maken van de Voorraadplanning? Onze Floriday experts komen graag bij je langs om dit in te richten. Meld je aan.