2023
Nieuwste ontwikkelingen week 37 2023

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 37 2023 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Grotere foto's bij klokaanvoer en klokvoorverkoop

Bij klokaanvoer en klokvoorverkoop worden nu grotere foto's getoond van de artikelen als je hovert op de kleine foto. Scheelt weer een klik als je net iets beter de foto wil zien.

Overnemen van prijzen bij aanvraagreacties

Bij aanvraagreacties is nu ook de nieuwe knop voor het overnemen van prijzen ingebouwd. Hiermee kan je dus specifieker kiezen welke prijzen er worden overgenomen en van welke datum.