2023
Nieuwste ontwikkelingen week 30 2023

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 30 2023 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe taak op het dashboard

Op het Dashboard is een taak toegevoegd voor algemene artikelen die alleen klantspecifieke beladingen hebben. Bij het klikken op de taak krijgt de gebruiker in de Catalogus de artikelen te zien die incorrect zijn.

Melding bij het verwijderen van een prijsgroep

Bij het verwijderen van een prijsgroep komt er een melding naar voren waarin je de naam van de prijsgroep moet tikken. Dit hebben we toegevoegd, omdat je hiermee ook de aanbodsregels verwijderd. Nu kunnen gebruikers niet meer per ongeluk een prijsgroep verwijderen.