2021
Nieuwste ontwikkelingen week 51 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 51 2021 in dit artikel

Info avatar
Geschreven door Info
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwste ontwikkelingen:

1. In een hoop schermen waar een datum filter zit, zijn nu extra opties beschikbaar. Zo kan je kiezen voor de "Afgelopen 7 dagen", "Afgelopen 30 dagen" en je kan zelfs een eigen periode instellen.

2. Bij het aanmaken van veilbrieven in de nieuwe 'clock' is nu ook een knop toegevoegd "Verzenden & nieuwe brief". Dit kan handig zijn als je eerst een heleboel brieven aanmaakt en ze daarna tegelijk print.

3. Als je maar één voorraadlocatie hebt dan wordt deze nu standaard ingevuld bij het aanmaken van een veilbrief.

4. In het veilbrieven overzicht wordt nu het datum filter type en het aantal zichtbare resultaten onthouden op je apparaat. Scheelt weer een aantal kliks per dag.

5. De getoonde artikelen in het sjablonen dialog zijn nu minder springerig weergegeven.

6. Bij het aanmaken van een veilbrief worden nu bovenin bij de sjablonen de drie laatst gebruikte sjablonen weergegeven.

7. De "Grote partij" knop bij het afhandelen van een directe order is hernoemd naar "Grote partij op 1 brief". Het was hier onduidelijk dat er maar één brief uit kwam rollen.

8. De klantstickers bij het afhandelen van een levering worden nu ook gesorteerd op basis van de karindeling.

9. Het rijtje met tags in de catalogus pagina wordt nu netter weergegeven op mobiel.

10. De plantenpaspoort stap wordt nu weggelaten bij het aanmaken of bewerken van een snijbloem artikel.

11. In het catalogus overzicht hebben de artikel kaartjes een footer gekregen waarin direct zichtbaar is wat de beschikbaarheid is van het artikel, of deze verborgen staat en voor welke klanten deze klantspecifiek is (hover).

12. Op de oude klokbrief worden Deense platen nu niet meer "bledden" genoemd.

13. Bij het aanmaken van een directe order zie je nu ook je vijf laatst gebruikte klanten. Zo kan je nog sneller een levering aanmaken.

14. In het collega's overzicht worden verlopen uitnodigingen nu weggefilterd. Zo blijft het overzicht wat netter.

15. Het is nu ook mogelijk om de klant- en artikeltags te beheren. In de catalogus vind je nu bovenin de balk een nieuw knopje dat op een tag lijkt. Hierbij opent een dialog en kan je gemakkelijk al je tags zien, aanpassen en verwijderen.

16. Bij het bewerken van een artikel wordt er bij de geselecteerde productspecialist nu een waarschuwing getoond als hij/zij geen openbaar profiel heeft.

17. De werking van de "Alle brieven printen" knop bij de veilbrieven is aangepast. Deze knop print nu de brieven uit voor de eerst volgende veildag. De gebruiker kan via de checkboxes altijd nog zelf een selectie maken van de brieven die ze willen printen.

18. Bij het snel eigenschappen instellen voor artikelen kan je nu per artikel gemakkelijk het veld leeg maken via het prullenbakje aan het einde van de regel.

19. Het voorraadscherm met partijen per voorraadlocatie heeft nu een datum filter gekregen. Deze staat standaard op "Afgelopen 7 dagen" zodat het scherm vlot in blijft laden als je "Toon uitverkochte partijen" aan zet.

20. Bij het aanmaken van een veilbrief wordt de brief niet meer verstuurd als je op Enter drukt.

21. De ruimte tussen de invoervelden bij het aanmaken van een nieuwe levering is verbeterd.

22. De referentie kolom bij partijen wordt niet meer getoond als geen enkele partij een referentie heeft.

23. Het briefnummer wordt nu groter weergegeven op de nieuwe klokaanvoerbrief.

24. De gebruiker wordt nu consistent terug genavigeerd bij het openen van een pagina van iets wat niet bestaat of waar hij niet bij kan. Bijvoorbeeld als je naar een artikel navigeert op basis van een id die niet van jou is. Je belandt dan weer in het overzicht scherm zonder melding.