2023
Nieuwste ontwikkelingen week 16 2023 - Wensenweek

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 16 2023 in dit artikel.

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Notificatie bij nieuwe stickeropdracht

Je kunt nu een notificatie ontvangen wanneer er een nieuwe stickeropdracht klaar staat in Floriday. Om de notificatie aan te zetten ga je naar: Instellingen > Notificaties.

Sorteervolgorde bij samengestelde lijsten (bij partij aanmaken)

Bij het aanmaken van een partij kun je gebruik maken van samengestelde lijsten. Binnen de samengestelde lijsten worden alle artikelen nu gesorteerd volgens de bij 'Voorkeuren' ingestelde sorteervolgorde.

In het aanbiedingenoverzicht zoeken op artikel
In het aanbiedingen overzicht is het nu mogelijk op te zoeken op een specifiek artikel. Wanneer je op een artikel zoekt komen alleen de aanbiedingen naar voren waar dit artikel in zit.

Weergeven dat een artikel verborgen is in de catalogus

Op verschillende plekken in Floriday is het nu zichtbaar wanneer een artikel verborgen is in de catalogus. Je kunt zien dat een artikel verborgen is door middel van het 'doorgestreepte oog-icoon'.

Verkooporders

Alleen kopers in het filter tonen die orders hebben geplaatst

In het verkooporder scherm kun je filteren op koper, voorheen werd in dit filter de volledige lijst van kopers getoond. Nu worden hier alleen de kopers getoond waar je orders van hebt ontvangen.

Filteren op artikel in het verkooporderoverzicht

Het is nu mogelijk om te filteren op een artikel in het verkooporderoverzicht. Klik op het filter-icoon zodat links de filters zichtbaar worden, hier kun je nu filteren op een artikel.

Contracten

Jaartallen zichtbaar binnen contracten

Binnen contracten zijn nu ook de jaartallen zichtbaar zodat je een beter overzicht hebt.

Zoekbalk bij het aanmaken of bewerken van contracten

Bij het aanmaken of bewerken van een contract is nu een zoekmogelijkheid toegevoegd. Je kunt hier nu gemakkelijk zoeken tussen alle artikelen in het contract.

Filteren op concepten en deze in één keer afhandelen

In het veilbrievenoverzicht is het nu mogelijk om te filteren op status (verzonden of concepten). Wanneer je op 'concepten' filtert kun je via de multi-select alle concepten selecteren en in één keer afhandelen.

Gekozen kloksjabloon aanpassen en opslaan

Wanneer je een kloksjaboon hebt geselecteerd en een aanpassing hebt gedaan kun je het bestaande sjabloon nu gemakkelijk overschrijven. Je klikt op 'Opslaan als sjabloon' en het bestaande sjabloon is nu direct geselecteerd om te overschrijven, je hoeft nu alleen nog op 'Opslaan' te klikken.

Vooraf ingestelde klokvoorverkoop prijzen standaard wel of niet gebruiken

Je kunt nu instellen of je standaard de vooraf ingestelde klokvoorverkoopprijzen ingevuld wil hebben bij het aanmaken van veilbrieven. Ga naar Instellingen > Voorkeuren > Kloklevering voorkeuren. Hier kun je de instelling aanzetten.

Logistieke afleverlocatie duidelijk en groter vermeld op de aanvoerbrief

Op de nieuwe aanvoerbrief voor directe handel wordt nu de logistieke afleverlocatie duidelijk en groter vermeld rechts bovenin de brief. Om de nieuwe aanvoerbrief te gebruiken moet je deze aanzetten bij je handelsinstellingen via Netwerk > Netwerk > Handelsinstellingen.

De nieuwe aanvoerbrief ziet er als volgt uit, met onderstreept de afleverlocatie:

In de aanvraag de prijzen per datum kunnen overnemen

Bij het invullen van een aanvraag is het nu mogelijk om de prijzen uit verschillende aanbod types over te nemen voor een gekozen datum. Zo kun je gemakkelijk de juiste prijzen voor de juiste datum invullen.