2023
Nieuwste ontwikkelingen week 11 2023

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 11 2023 in dit artikel.

Sofie de Zeeuw avatar
Geschreven door Sofie de Zeeuw
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Multi-select checkboxes bij promo's

Bij promo's zijn multi-select checkboxes toegevoegd zodat je gemakkelijk meerdere promo's kan verwijderen.

Verbergen van artikelen in catalogusprijzen

Bij het verbergen van artikelen in catalogusprijzen komt er een melding naar voren. In deze melding is nu ook toegevoegd dat termijnaanbod niet automatisch komt te vervallen. Hier moet de gebruiker dus rekening mee houden als ze gebruik maken van termijnaanbod.

Filteren bij ompakopdrachten

In het Pickopdrachten scherm is een extra filter toegevoegd waarmee je de opdrachten kan verbergen die nog niet gekoppeld zitten aan een sublocatie. Op die manier kan je het printen van stickers voor die opdrachten overslaan.