Zelf snelkoppelingen instellen

Zorg dat je snel naar het juiste onderdeel in Floriday kunt dankzij het instellen van snelkoppelingen

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het dashboard kun je via drie knoppen snelkoppelingen instellen die je helpen om direct naar het juiste onderdeel in Floriday te gaan. Je kunt zelf bepalen welke snelkoppelingen hier worden getoond.

Klik op Stel je dashboard-voorkeuren in op het dashboard of ga naar de drie puntjes rechts bovenin > Instellingen > Voorkeuren > Dashboard snelkoppelingen.

Stel de onderdelen van Floriday in welke je als snelkoppeling wilt hebben en klik op Opslaan.

Op het Dashboard zie je nu de gekozen onderdelen. Je kunt deze altijd weer wijzigen mochten de voorkeuren wijzigen.