2022
Nieuwste ontwikkelingen week 21 2022

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van week 21 2022 in dit artikel.

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Collega's scherm gesorteerd op voornaam
Het collega's scherm is nu gesorteerd op voornaam, dit maakt het scherm een stuk overzichtelijker.

Permissies instellen bij voorraadlocaties
Het is bij voorraadlocaties nu mogelijk om aan te geven welke acties de partij eigenaar, en de voorraadlocatie eigenaar, mag uitvoeren met de partijen.

Voorbeeld: Als kweker kun je aangeven dat een externe locatie als FHS bijvoorbeeld correcties mag uitvoeren op jouw partijen. Het werkt ook de andere kant op, dus FHS kan ook aangeven welke acties de partij eigenaren nog mogen doen zodra de partijen op de locatie van FHS staan.

De standaard waardes van de permissies zijn zo ingesteld dat er niks gewijzigd is aan de bestaande werkwijze. Het instellen van de permissies is alleen mogelijk voor hoofdgebruikers, niet-hoofdgebruikers kunnen alleen in zien wat er ingesteld is.

Plantpaspoort afdrukken bij veilbrieven
Via het onderdeel 'Klok' is het nu ook mogelijk om plantpaspoorten af te drukken. Dit is alleen mogelijk bij afgehandelde en concept veilbrieven.

Commerciële factuur referentie per partij / verkooporder

De commerciële factuur referentie is nu uniek per partij / verkooporder in plaats van per ladingdrager. Deze komt namelijk tot uiting als één referentie op de verkooporder.

Handelsinstellingen nu beschikbaar voor alle gebruikers

De nieuwe handelsinstellingen functionaliteit is nu beschikbaar voor iedereen. Via de handelsinstellingen kun je als kweker, maar ook als koper, aangeven of je bijvoorbeeld met contracten of aanvragen werkt. De handelsinstellingen zijn te vinden onder Netwerk > Netwerk > Handelsinstellingen.