Extra Informatie
Sneller klokleveringen aanmaken dankzij sjablonen, snel nieuwe brieven maken en meerdere brieven in een keer printen
Sneller klokleveringen aanmaken dankzij sjablonen, snel nieuwe brieven maken en meerdere brieven in een keer printen

[23-12-2021] Afhandeling > Levering

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn drie functies bijgekomen die het nog gemakkelijker en sneller maken om klokbrieven aan te maken, namelijk:

• Snel keuze voor sjablonen: Hier worden nu de laatste drie gebruikte sjablonen getoond, zodat je nog sneller de juiste sjabloon kan selecteren. Door deze aan te klikken, wordt meteen de rest van de brief ingevuld.

• Verzenden & nieuwe veilbrief: Er is een nieuwe knop toegevoegd, zodat je meteen door kunt met het maken van de nieuwe brief.

• Alle brieven printen: Er is een nieuwe knop bijgekomen om alle brieven voor die dag in één keer te kunnen printen.

In de onderstaande video laten we kort zien hoe het werkt: