Artikel delen

Deel een specifiek artikel met jouw klant

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Floriday is het mogelijk om een unieke link of QR code van een artikel te delen met jouw klant. Door de link naar de koper te sturen, bijvoorbeeld via de mail of whatsapp, kun je eenvoudig meer informatie over een artikel delen. Wanneer de koper op de link klikt, ziet hij/zij het scherm met alle informatie over het artikel. Vanuit hier kan hij/zij doorklikken naar jouw winkel, naar de explorer of kan het artikel als favoriet gemarkeerd worden.

Ga naar Catalogus en zoek het gewenste product op.

Klik op de drie puntjes van het artikel en kies voor Artikel delen.

Je krijgt een scherm te zien met een unieke link en de QR code. Door te klikken op het kopieer icoontje, kun je de link kopiëren naar bijvoorbeeld een mail of Whatsapp bericht aan de koper. Daarnaast kun je de QR downloaden om bijvoorbeeld bij een product in de stand van een beurs te zetten.

Wanneer de koper op de link klikt of de QR code scant, wordt het volgende scherm getoond.