Starten met Floriday
Extra informatie
Tip: Maak een Floriday snelkoppeling aan op je iPhone

Door een snelkoppeling aan te maken, kun je nog sneller aan de slag.

Laura Nowee avatar
Geschreven door Laura Nowee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je veel gebruik maakt van Floriday, wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Je hebt (vaak) een vaste routine en wilt zo snel mogelijk aan de slag gaan. Dit betekent dat je meteen in de juiste schermen van Floriday terecht wil komen zonder zelf eerst een url in te vullen. Dit kan! In dit artikel leg ik in het kort uit hoe jij dit kunt doen op je iPhone.

Ga via de browser (Safari) naar Floriday en klik onderin de balk op het vierkantje met het pijltje naar boven.

Kies vervolgens voor de optie Zet op beginscherm.

Vul de gewenste naam in voor onder het icoontje op je telefoon.

En Floriday zal als snelkoppeling op je telefoon komen te staan.