2021
Nieuwste ontwikkelingen week 30 2021

Floriday is continu in ontwikkeling. Ontdek de laatste functionaliteiten en releases van 26-31 juli in dit artikel!

Diede Barendse avatar
Geschreven door Diede Barendse
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kwekers kunnen nu met het nieuwe geavanceerd beladingbeheerscherm op een eenvoudigere manier beladingen beheren. Het overzicht is zo ontwikkeld dat het voor de kweker heel duidelijk is wat er precies gewijzigd is. Dit onderdeel is te vinden bij het artikeloverzicht in de catalogus.

Klok

De nieuwe en verbeterde klokschermen zijn beschikbaar via early-access in Floriday. De verbeteringen zorgen voor minder kliks en gebruikers kunnen sneller een kloklevering aan maken.

Ook introduceren we de nieuwe klok-only modus. Als we in Floriday zien dat een kweker alleen maar gebruik maakt van klokfunctionaliteiten, krijgt de gebruiker een actie op het dashboard met de vraag of hij/zij deze modus aan wilt zetten. Als de gebruiker deze modus heeft ingesteld worden de functionaliteiten die niet belangrijk zijn voor klokkwekers uit de schermen gehaald en kan de kweker zich volledig focussen op functionaliteiten die voor hem/haar belangrijk zijn. De klok-only modus staat nu nog onder early-acces. Wil je meetoetsen en ontwikkelen? Meld je aan als early-access gebruiker.