Afleverlijst en picklijst

Download of print jouw afleverlijst en picklijst vanuit Floriday

Lisa Janssen avatar
Geschreven door Lisa Janssen
Deze week bijgewerkt

De afleverlijst en/of picklijst kun je in Floriday downloaden of printen zodat je in de schuur of tuin gemakkelijk kunt zien welke producten ingepakt moeten worden.

Op deze pagina leggen we de volgende onderdelen uit:

De afleverlijst

De afleverlijst kun je downloaden vanuit Floriday. Ga in Floriday naar Verkoop > Verkooporders. Helemaal aan de rechterkant van dit scherm vind je 3 puntjes. Klik op de 3 puntjes, hier kun je een .csv-bestand met alle verkooporders downloaden (te openen via Excel) of je download hier de afleverlijst.

Je kunt via de filter bovenin het verkooporders scherm gemakkelijk filteren op klantniveau, waardoor je alleen de orders voor die desbetreffende klant in het verkooporders overzicht krijgt te zien en kunt downloaden als afleverlijst. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden om je verkooporderoverzicht te filteren, voordat je een download maakt.

De picklijst

De picklijst kun je printen vanuit Floriday. Ga in Floriday naar Afhandeling > Voorbereiding. Je komt dan terecht op een pagina met de Pickopdrachten. Van daaruit kun je een picklijst uitdraaien.

Lees hier meer over de pickopdrachten en picklijsten.