Wachtwoord wijzigen

Zorg dat je goed beveiligd bent met een sterk wachtwoord

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je toe bent aan een nieuw wachtwoord. In Floriday kun je jouw wachtwoord aanpassen tussen de andere instellingen. We verwachten dat je een sterk wachtwoord invoert, om ongewenste indringers buiten te houden. Zorg ervoor dat je je eigen account gebruikt en deze niet deelt met collega's. Wil je andere collega's ook toegang geven? Nodig ze dan uit op een eigen e-mailadres. Zo voorkom je het delen van wachtwoorden en kun je eventueel nagaan wie welke actie heeft uitgevoerd in Floriday.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Wil je je wachtwoord om in te loggen op Floriday wijzigen? Ga dan naar de drie puntjes rechtsbovenaan achter je naam. Kies dan Instellingen > Wachtwoord wijzigen.

Vul eerst het huidige wachtwoord in om te bevestigen dat jij daadwerkelijk de eigenaar van het account bent. Vervolgens kun je een zelfgekozen wachtwoord invullen. Wanneer je het nieuwe wachtwoord nogmaals bevestigd hebt, kun je klikken op Wijzig wachtwoord.

Let op!
Bij Floriday vinden we het belangrijk dat jouw account goed beschermd is. Daarom moeten alle wachtwoorden aan de volgende eisen voldoen:

• Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 10 tekens

• Het wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter bevatten

• Het wachtwoord moet minimaal 1 kleine letter bevatten

• In het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer worden gebruikt

• In het wachtwoord moet minimaal 1 symbool worden gebruikt

• Het wachtwoord mag geen woorden bevatten die ook voorkomen in de gebruikersnaam, voornaam of achternaam

• Hergebruik geen wachtwoorden

Wachtwoord vergeten

Volg dan de volgende stappen:

Ben je je wachtwoord vergeten? Ga naar https://idm.floriday.io/

Klik onderaan op de link Hulp nodig bij het aanmelden? en kies daarna Wachtwoord vergeten?

Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Zorg hierbij dat je het e-mailadres gebruikt welke in Floriday bekend is.
Vervolgens zul je op het ingevoerde e-mailadres een link ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.