Werken met externe voorraadlocaties
Functies
Een voorraadlocatie toevoegen of verwijderen

Lees hier hoe je een nieuwe voorraadlocatie toevoegt in Floriday

Justin Steenbergen avatar
Geschreven door Justin Steenbergen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je als kweker één of meer voorraadlocaties? Dan is het van belang dat je deze opgeeft via MijnRFH. Floriday werkt namelijk alleen met de voorraadlocaties die je via deze route hebt geregistreerd. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Op deze pagina worden de volgende onderdelen uitgelegd:

Een externe voorraadlocatie toevoegen

De door jouzelf gebruikte locaties die zich bevinden buiten een Royal FloraHolland terrein in Aalsmeer, Honselersdijk, Rijnsburg of Eelde voeg je toe via de MijnRFH omgeving. Voor een nieuwe externe locatie vraagt Royal FloraHolland een nieuwe GLN-code aan bij Floricode.

Een externe voorraadlocatie voeg je toe door in te loggen op Mijn omgeving op de Royal Floraholland website. Zodra je bent ingelogd, klik je onder het kopje 'Mijn gegevens op Bedrijfsgegevens'.

De pagina met Bedrijfsgegevens wordt nu in een nieuw tabblad geopend. Klik hier op 'Mijn locaties.'

Je ziet vervolgens een overzicht met locaties verschijnen. Klik op 'Nieuw ' om een nieuwe externe voorraadlocatie toe te voegen.

In het volgende scherm vul je alle velden in, klik daarna op 'Indienen'. Na het indienen wordt er een e-mail gestuurd naar de Ledenadministratie. Zij voeren de wijziging door, die vervolgens naar Floricode wordt gestuurd.

Iedere vrijdag behandelt Floricode nieuwe registraties. Omdat Floriday de locatiegegevens uit Floricode haalt, zul je dus op de eerst volgende vrijdag de nieuwe externe voorraadlocatie ook in Floriday kunnen gebruiken.

Een externe voorraadlocatie verwijderen

Om een externe voorraadlocatie te verwijderen, log je opnieuw in op de Royal FloraHolland-website.

Zodra je bent ingelogd, klik je onder het kopje 'Mijn gegevens op Bedrijfsgegevens'.

De pagina met Bedrijfsgegevens wordt nu in een nieuw tabblad geopend. Klik hier op 'Mijn locaties'.

Klik nu op de externe locatie en klik in het volgende scherm op 'Beëindigen', waarna de desbetreffende locatie wordt verwijderd.

Na het aanvragen van de beëindiging, wordt dit naar Floricode gestuurd. Iedere vrijdag behandelt Floricode nieuwe wijzigingen van voorraadlocaties. Omdat Floriday de locatiegegevens uit Floricode haalt, zal de voorraadlocatie dan ook op de eerst volgende vrijdag worden verwijderd uit Floriday.

Een interne voorraadlocatie toevoegen

Een locatie op een Royal FloraHolland terrein in Aalsmeer, Honselersdijk, Rijnsburg of Eelde, geef je door aan het Contact Center van Royal FloraHolland. Stuur hiervoor een e-mail naar contactcenter@royalfloraholland.com (vermeld hierbij de vestiging waar het om gaat).

Het Contact Center geeft dit vervolgens door naar de betreffende vestiging, die dit vervolgens doorzetten naar Floricode.com.